HULP OF ADVIES NODIG? BEL 0187 482 381

Op elke schildersvraag

hebben wij het antwoord

Wat vinden vakschilders bij ons?

Bij Sikkens Zuidwest vind je een compleet en duurzaam assortiment voor langdurige bescherming en een prachtig resultaat.

Dit is waar het bij Sikkens om draait: hoogwaardige kwalitatieve verf en coatings, gemaakt met de beste grondstoffen. Met jouw vakmanschap en onze producten lever je een prachtig eindresultaat aan je opdrachtgever!

Hoogwaardige lakken

voor elke toepassing

Voor alle toepassingen en elke ondergrond is er een perfecte lak. Van binnenlak verwacht je dat deze een kras- en slijtvaste bescherming biedt. We bieden alle lakken aan in zowel hoogglans, zijdeglans als in matte glansgraad.

Onze buitenlakken hebben andere unieke kenmerken. Ze zijn extreem weerbestendig, maximaal onderhoudsvrij en bieden optimaal glans- en kleurbehoud om lang te kunnen genieten van mooi schilderwerk.
Onze Sikkens experts adviseren je graag over de juiste lak voor je schilderklus. Waar nodig komen we naar je locatie om de ondergrond en omstandigheden te bekijken. Aan de hand daarvan bepalen we de juiste lak voor het werk.

Dekkend of transparant

In zowel dekkende als transparante lakken kun je kiezen uit producten met een watergedragen of oplosmiddelhoudende basis. Ook wat betreft type afwerking of de weersomstandigheden waarin je schildert, zijn verschillende soorten lakken beschikbaar van Sikkens.

Muurverf

van topkwaliteit

Met Sikkens muurverven bereik je het mooiste resultaat. Voor elke ruimte vind je bij ons de juiste muurverf: buiten of binnen, van keuken tot plafond.

Sikkens muurverf staat bekend om een hoog rendement, is extreem mat en zeer schrobvast. Vrijwel alle muurverven zijn verkrijgbaar in verpakkingen van 1 liter, 5 liter en 10 liter, in wit en alle kleuren uit het Sikkens 5051 Color Concept, de RAL kleurcollectie en de Sikkens Kleurselectiewaaier.

Non-paint

van Meesterhand

Alles wat je nodig hebt om jouw werk tot een goed einde te brengen, vind je in het non-paint assortiment. Denk aan: kwasten, rollers en verschillende soorten gereedschap, onder andere voor behangen en stukadoren. Want alleen aan het beste materiaal herken je de hand van de meester.

Vulmiddel en houtreparatie

van Polyfilla Pro

Alleen met de juiste voorbehandeling bereik je het beste eindresultaat. De reparatieproducten van Polyfilla PRO zijn hiervoor uitermate geschikt. In het assortiment vind je plamuren, vulmiddelen, egaliseermiddelen en een volledig pakket aan houtreparatieproducten. Ook bieden we de juiste gereedschappen om iedere voorbehandeling perfect uit te voeren zodat jij de ideale basis hebt voor ieder schilderwerk.
× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday