HULP OF ADVIES NODIG? BEL 0187 482 381

Over ons

Meer dan leverancier van de beste verfbenodigdheden

Welkom bij Sikkens Zuidwest

Laat je verrassen en inspireren bij onze vier goed bereikbare Sikkens Center vestigingen. Hier vind je een prachtig Sikkens assortiment, aangevuld met materialen van dezelfde kwaliteit.

Wij van Sikkens Zuidwest staan elke dag klaar om jou als vakschilder zo optimaal mogelijk van dienst te zijn. Heb je een keer met spoed een product of advies nodig? Wij laten je niet zitten en zullen er alles aan doen om jou dezelfde dag nog te helpen!

Onze ervaren collega’s zijn stuk voor stuk in de regio diepgeworteld in het lokale netwerk. Door jarenlange ervaring zijn we allround en bieden we jou één aanspreekpunt voor de vele producten en service van Sikkens Zuidwest.

Sikkens Zuidwest is onderdeel van Van Dongen Verf, sinds 1924 de toonaangevende verfgroothandel voor de professionele verfmarkt!

Op elke schildervraag
hebben wij het antwoord

Vakmanschap is mensenwerk

Bij onze Sikkens Centers vind je uiteraard hoogwaardige binnen-en buitenlakken en binnen-en buitenmuurverven van topkwaliteit. Naast de lakken en muurverven bieden wij je ook een non-paint assortiment van Meesterhand.

Vertrouwd adres voor elke vakschilder

Voordelen van Sikkens Zuidwest

Uitstekende bereikbaarheid

Onze vestigingen in Middelharnis, Goes, Middelburg en Terneuzen zijn goed bereikbaar, kennen ruime openingstijden en zorgen voor een snelle levering.

De allerbeste producten

Wij bieden je hoogwaardige binnen- en buitenlakken en binnen- en buitenmuurverven met uiteenlopende eigenschappen. Naast de lakken en muurverven bieden wij je ook vloercoatings, metaalverven en grondverven.

Up-to-date vakkennis door Sikkens experts

Ons team van Sikkens experts zet zich dagelijks in voor de vakschilder met advies en technische ondersteuning.

Hoog voorraadniveau

2.400 m2 magazijnoppervlak en een hoog voorraadniveau van Sikkens producten.

Eigen flexibele bezorgservice

Door ons hoge voorraadniveau en zorgen wij voor snelle distributie met eigen vervoer.

Korte levertijden

Een hoog voorraadniveau en een eigen kleurmakerij zorgen er voor dat je bestelling snel wordt geleverd.

Voor 14.00 uur besteld, morgen in huis!

Technische kennis

Wij denken met je mee

Sikkens Zuidwest is meer dan een leverancier met een goed product. Onze kwaliteit zit in de technische kennis van onze mensen. Wij snappen waar jij mee te maken hebt.

Kom je ergens niet uit? Laat het ons dan weten. We denken graag mee met nieuwe en lopende projecten, zodat jij je met andere zaken bezig kunt houden.

× Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday